Data stagiair – Apeldoorn

By | Engineering Software, ICT, Stagiaire, WEB

Volg jij een HBO of Universitaire opleiding, richting ICT, Informatica, Business IT & Management of verwante opleiding en wil je graag kennismaken met de praktijk? Wil je ervaring opdoen als ‘brug’ tussen Business en IT? Lijkt het je leuk om te werken aan BI-oplossingen? En wil je jouw analytische vaardigheden ontwikkelen? Kom dan stage lopen als BI/Data engineer bij onze opdrachtgever in omgeving Apeldoorn!

Read More

Business Intelligence Consultant – Apeldoorn

By | Consulting, ICT, Medior, WEB

In welke branche uw organisatie zich ook begeeft: het is van het grootste belang dat u te allen tijde helderheid heeft in uw prestaties. U wilt snel de juiste beslissingen kunnen nemen op basis van informatie uit uw bedrijfsprocessen. Met scherpe inzichten uit de informatie en data die uw organisatie opgeslagen heeft in bijvoorbeeld Excel, SQL-databases of ERP- en CRM-systemen. Dát is waar het om draait bij business intelligence (BI).

Onze opdrachtgever is een officiële Qlikview Partner. Dat betekent dat ze niet alleen de implementatie van deze softwaretool voor u verzorgen maar ook trainingen aan u en uw personeel kunnen geven en rechtstreeks support leveren. Opdrachtgever heeft ruime ervaring met het inzetten van QlikView in onder meer de voedings-, transport-, AGF- en bloemensector.

Read More