Werknemer

Wij streven vooral naar een klik omdat wij van mening zijn dat een persoonlijke match essentieel is om het beste uit jezelf te halen. Wij gaan voor jou op zoek naar een passende uitdaging op basis van vast dienstverband.

Freelancer

Geen tijd en – of zin meer om projecten te regelen? Maak gebruik van ons netwerk en vindt zo BI projecten waar jij energie van krijgt. Tijdens onze kennissessies kun je via Qbirds Community in contact komen met andere BI freelancers.

Trainee

Praktijk ervaring opdoen? Heb je een mbo, hbo of wo -diploma op zak, maar mis je nog de benodigde certificaten en werkervaring om als BI consultant aan de slag te gaan? Als Qbirds trainee volg je een trainingsprogramma op maat.

Student

Ben jij op zoek naar een stage en heb je aantoonbare affiniteit met het verwerken van data, opstellen van dashboards en rapportages? Dan ben jij bij Qbirds aan het juiste adres! Wij vinden voor jou een passende stage.

UPLOAD CV

UPLOAD CV

UPLOAD CV

UPLOAD CV

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen gaan wij op zoek naar een match

Na aanmelding nemen we dan ook meteen contact met je op om vast te stellen waar je interesses liggen en hoe we je kunnen helpen om een zo passend mogelijke uitdaging te vinden.