Business Intelligence specialisten

Ben je op zoek naar een business intelligence specialist? Ons netwerk bestaat uit gevarieerde Business Intelligence (BI) specialisten bestaande uit architecten, developers, designers en analysten. Wij helpen jouw bedrijf bij het vinden van de perfecte BI specialist. Niet alleen op hard skills, maar ook op soft skills. Op deze manier ontstaat er een 100% match. Omdat Qbirds zich volledig richt op de business intelligence sector kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor onze klanten. Daarnaast werken wij op basis van no cure no pay. Je betaalt dus alleen wanneer wij daadwerkelijk een plaatsing regelen.
Qbirds biedt verschillende business intelligence diensten aan:

Werving en Selectie | Interim | Stage | Trainingen

Laat ons weten wat voor BI specialisten jij nodig hebt en wij helpen je snel verder!

Zo gaan we te werk

kennismaking-qbirds

1. Kennismaking

We nemen telefonisch contact op om de wensen en eisen in kaart te brengen. Hierna maken we een fysieke afspraak bij jouw organisatie zodat we een organisatie- cultuur analyse kunnen uitvoeren. Op deze manier zorgen wij voor een optimale match tussen jullie en de BI- specialist.

kennismaking-qbirds

2. De uitdaging

We brengen in kaart wat jullie uitdaging exact is en welke expertise daarbij hoort. Op basis van de verschillende analyses creëren wij een functieprofiel die aansluit bij jullie wensen en behoefte.

bi-professional

3. De professional

Het functieprofiel delen wij in ons BI netwerk. We gaan in gesprek met kandidaten die in onze actieve pool zitten maar benaderen indien nodig ook mensen die succesvol werkzaam zijn. Hieruit ontstaat een lijst met kandidaten die interessant zijn en interesse hebben.

bi-Vacature

4. Screening

Het is belangrijk dat de BI specialist goed past bij jouw organisatie. Daarom worden de kandidaten op hard en soft skills getest voordat we ze aan jullie introduceren. Op deze manier creëren wij een 100% match tussen organisatie en BI specialist.

BI-vacature-match

5. Match

Uit de kandidaten die wij aan jullie introduceren maken jullie een selectie. Wij organiseren vervolgens de gesprekken met de BI specialisten voor jullie. En de BI specialist past zich aan aan jullie sollicitatieproces

afronding

6. Afronding

Het betalingstermijn betreft 50% van de fee bij het afsluiten van het contract met de BI specialist en 50% van de fee bij de startdag van de BI specialist. Na afloop vragen wij beide partijen feedback zodat wij ons proces kunnen blijven verbeteren.