Front-end developer – Hapert

By | Developer, WEB

We zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar een front-end developer. Het mooie van deze vacature is dat je aan de slag gaat bij een startende organisatie die barst van de ambitie. Daarnaast zijn er voor deze functie geen jaren ervaring vereist. De vacature is geschikt voor junior tot senior front-end developers.

Read More

Qlikview Consultant – Apeldoorn

By | Developer BI, ICT, Medior, WEB

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 10 jaar ervaring met BI en was een van de eerste Qlik-partner in de Benelux. Ze zijn een deskundige, toegankelijke en nuchtere partner die ondersteunt bij de digitale transformatie van organisaties. Wil je werken bij een sterk groeiende organisatie waar je alle ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden sterk te ontwikkelen? Bekijk de onderstaande vacature en solliciteer.

Read More

Big Data Architect – Den Bosch

By | Architect Software, ICT, WEB

Our client works in a BI environment where providing an optimal service to their costumers is an important part of the core business. They combine Social Media data with their BI environment. This data is essential for our client, this is why innovation is essential to there core business. The market that they are active in is always demanding a constant flow of innovation.

Read More