Front-end developer – Hapert

By | Developer, WEB

We zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar een front-end developer. Het mooie van deze vacature is dat je aan de slag gaat bij een startende organisatie die barst van de ambitie. Daarnaast zijn er voor deze functie geen jaren ervaring vereist. De vacature is geschikt voor junior tot senior front-end developers.

Read More

Big Data Architect – Den Bosch

By | Architect Software, ICT, WEB

Our client works in a BI environment where providing an optimal service to their costumers is an important part of the core business. They combine Social Media data with their BI environment. This data is essential for our client, this is why innovation is essential to there core business. The market that they are active in is always demanding a constant flow of innovation.

Read More

Big Data Architect – Den Bosch

By | Architect Software, ICT, Senior, WEB

Bij onze opdrachtgever werken ze met een BI landschap die centraal staat om hun klant optimaal te bedienen. Zij combineren data van Social Media met de data vanuit hun conventionele BI landschap. Deze data is essentieel voor onze opdrachtgever en zij zijn daarom continu bezig met de innovatie hiervan. Dit is ook van belang in de continue verandering waar de energiewereld in zit. Wil jij ook deel uitmaken van deze energietransitie en met jouw BI en Big Data oplossingen bijdragen aan onze toekomst? Help us shape the energy transition.. Stap 1: Jouw sollicitatie op deze vacature in Den Bosch!

Read More

Data specialist – Apeldoorn

By | WEB

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 10 jaar ervaring met BI en was een van de eerste Qlik-partner in de Benelux. Ze zijn een deskundige, toegankelijke en nuchtere partner die ondersteunt bij de digitale transformatie van organisaties. Wil je werken bij een sterk groeiende organisatie waar je alle ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden sterk te ontwikkelen? Bekijk de onderstaande vacature en solliciteer.

Read More

Mendix developer – Delft

By | Developer, Junior, Mendix, WEB

Iedereen met een smartphone heeft er wel een aantal op zijn telefoon staan, dagelijks komen er ook weer nieuwe bij in de Appstore of Play store. We hebben het natuurlijk over applicaties. De markt naar apps is groeiend en vraagt om apps die steeds sneller klaar zijn voor gebruik. De hedendaagse ontwikkelaar is al steeds minder bezig met codes schrijven en steeds meer aan het modelleren. Het stelt je namelijk in staat in kortere tijd meer te doen en hier ook sneller resultaat van te zien. Wat vervolgens er weer voor zorgt dat de vraag naar low-code ontwikkelde apps steeds meer toeneemt. Hiervoor is Mendix een van de snelste platformen om mee te werken.

Read More