Wat kunnen we verwachten in de toekomst?

By | Blogs

Waarschijnlijk klinkt het bekend in de oren, of je nu een Business Intelligence specialist bent of een zakelijke gebruiker. Een nieuwe BI-oplossing wordt geïmplementeerd en het lijkt het leven gemakkelijker te maken. Wanneer er werkelijk met de nieuwe tool aan de slag wordt gegaan, blijkt het toch niet zo eenvoudig. De telefoons op de IT-afdeling zijn niet stil te krijgen en de gebruikers smeken de IT-afdeling om rapporten uit te voeren. De klok tikt en tegen de tijd dat de rapporten worden gemaakt, zijn deze al verouderd…

Lees meer

Ben jij productief op kantoor?

By | Blogs

Iedereen kent het gevoel wel, het gevoel dat je niet productief bent op een dag waarop je belangrijke taken te voltooien hebt. Misschien heb je niet goed geslapen of is je schema te hectisch. Maar hoe fijn is het idee dat de productiviteit verhoogd kan worden? Een paar kleine aanpassingen brengen je al in de goede richting.

Lees meer

Waar moet je op letten wanneer je een BI-specialist wil aannemen?

By | Blogs
Wanneer je zelf geen BI-specialist bent, kan het nog weleens erg moeilijk zijn om een vacature op dit gebied in te vullen. Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn in dit geval om erachter te komen of je de juiste persoon voor je hebt zitten. Haal jij alles uit een sollicitatiegesprek om een goed beeld te kunnen vormen van de specialist tegenover je?

Lees meer