Ben jij productief op kantoor?

By | Blogs

Iedereen kent het gevoel wel, het gevoel dat je niet productief bent op een dag waarop je belangrijke taken te voltooien hebt. Misschien heb je niet goed geslapen of is je schema te hectisch. Maar hoe fijn is het idee dat de productiviteit verhoogd kan worden? Een paar kleine aanpassingen brengen je al in de goede richting.

Lees meer

Waar moet je op letten wanneer je een BI-specialist wil aannemen?

By | Blogs
Wanneer je zelf geen BI-specialist bent, kan het nog weleens erg moeilijk zijn om een vacature op dit gebied in te vullen. Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn in dit geval om erachter te komen of je de juiste persoon voor je hebt zitten. Haal jij alles uit een sollicitatiegesprek om een goed beeld te kunnen vormen van de specialist tegenover je?

Lees meer

5 meest gestelde sollicitatievragen

By | Blogs
Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek? Niet alleen de juiste kleding kiezen is van belang, maar je goed voorbereiden op de vragen die gaan komen, telt misschien nog wel meer. Er zijn een aantal sollicitatievragen waarvan je er bijna bij vanuit kan gaan dat deze gesteld gaan worden. Daarom, om je op weg te helpen, hierbij de 5 meest gestelde sollicitatievragen.

Lees meer