Qbirds

Specialist in Qlik recruitment met altijd als doel het creëren van een 100% match. Onze kracht is het bemiddelen van Qlik specialisten voor zowel vaste als tijdelijke functies. Qbirds is het nieuwe initiatief ten aanzien van recruitment. We bieden deze dienst aan op een manier waarmee je als opdrachtgever en als kandidaat weer blij wordt. Met een specialistische focus op Qlik en het recruitmentproces tussen organisaties en Qlik professionals is Qbirds een niche speler in de markt.

Hoe het begon

Bedrijven uit bijna alle segmenten van de economie zijn met data en informatie bezig. Om dit proces goed te structureren is kennis nodig. Hiervoor wordt Business Intelligente (BI) gebruikt. Qlik is een leider in deze markt.  Doordat er meer vraag dan aanbod in de markt is, heerst er een schaarste. Qbirds is het leven ingeroepen om de schaarste op te vangen. Met een Human Resources en Business Intelligence bril is Qbirds gevormd.

Voor wie

Qbirds bemiddelt personen die Qlik kennis hebben. Een brug slaan tussen Qlik specialisten en Qlik partners. Dat is Qbirds in één zin. En daarmee behalen wij succesvolle resultaten. Zo vinden we, creëren en binden we specialisten. Bovendien kunnen partners op deze manier mooie business intelligence oplossingen blijven maken. Ons succes is het succes van Qlik en andersom.

Beter matchen

Een match tussen medewerkers en organisatiecultuur is een essentiële onderwerp. Onderzoek laat zien dat 89% van het verloop komt door mismatch op persoonlijkheid en cultuur. De behoefte aan personeel met een hoge motivatie is sterk. Qbirds speelt daar op in door kandidaat en organisatie zorgvuldig te screenen. We beginnen met de benodigde informatie over het bedrijf te verzamelen. Een cultuurtest maakt deel uit van de registratie. Dit zorgt ervoor dat we op een dieper niveau kandidaten kunnen matchen. Na het voltooien van het bedrijfsprofiel beginnen we met het functieprofiel. Stap voor stap zorgen wij voor de Qlik. Wij zijn gericht op een 100% match tussen vraag en aanbod, wat resulteert in een persoonlijke benadering.

Voor welke Qlik vraagstuk u ook staat, onze insteek is dat we de Qlik samen kunnen vinden.